top of page
foto van Bas de Koning die zijn fiets boven zijn hoofd houd.

CREATIVE REBELS 
FOR A GOOD CAUSE

Sfeerfoto van het interieur van Studio Duel
foto van Patricia die het boek Gezichten van onzekerbestaan leest.

Onze visie:

Strategische communicatie voor een betere wereld!

De impact van communicatie is immens. Het beïnvloedt onze kijk op de wereld, zowel in positieve als in negatieve zin. Het stuurt wat je ziet, denkt, koopt en doet. Daarom zetten wij communicatie in voor een hoger doel; een eerlijke, duurzame en gezonde wereld waar niemand in achterblijft.

foto van Bas de Koning die aan het werk is.

Wij geloven dat zelf in actie komen de beste manier is om anderen te inspireren. Als wij het kunnen, kun jij het ook. Daarom maken we openbaar wat we ervan bakken. 

In dit rapport lees je wat we praktisch hebben gedaan in 2022 om onze doelen te behalen. In let's talk about facts, baby zijn we transparant over onze cijfers.  

Een selectie van ons werk vind je bij planet proof projects. Daar laten we zien hoe wij ons inzetten voor duurzame en sociale ambities.

Heb je tips voor ons om dit impact report te verbeteren, laat het ons dan weten!

Waarom een

Impact Report

foto van Hederik van der Kolk die aan het werk is in Studio Duel
Sfeerfoto van het interieur van Studio Duel
gif animatie van het boek guidelines for change
Foto van Patricia die haar surfboard aan het waxen is.

Voor onze studio is het werken aan een betere wereld niet vrijblijvend. We hebben een duidelijk doel voor ogen en willen koers houden. Hoe we dat doen, hebben we beschreven in de Guidelines for Change – geen loze woorden, maar concrete stappen.

 

We helpen onze opdrachtgevers om hun verhaal op een eerlijke, empathische manier te vertellen. Daarbij houden we rekening met de raciale- en genderstereotypen die in onze maatschappij bestaan. Hoe we dat doen lees je in ons ethisch marketing beleid.

 

We vinden het belangrijk dat de mensen waarmee wij samenwerken - medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en samenwerkingspartners -  onze visie delen. Zo maken we samen de meeste impact. 

Een stap in de goede richting is makkelijker gezet dan gedacht. Dus we moedigen je aan om flink te profiteren van ons uitzoekwerk. Je kunt onze Guidelines for Change downloaden en gebruiken als hulpmiddel om jouw missie te versterken.

 

Guidelines

for Change

bottom of page