top of page

MEET
the Rebels

Sfeerfoto van het interieur van Studio Duel waarin Hederik zijn surfboard aan het waxen is.
Sfeerfoto van het koffiezetten in Studio Duel

Wat is een rebel?

We zijn uitgeslapen betweters. Eigenwijs én eigenzinnig. We durven klanten tegen te spreken. We zitten niet vast aan processen en doen nooit twee keer hetzelfde. Verwacht van ons het onverwachte. 

 

We geven ongevraagd strategisch en inhoudelijk advies op het vlak van verduurzaming, inclusiviteit en creativiteit. 

 

We houden vast aan onze inhoudelijke en creatieve impact reis naar een betere wereld. Draagt jouw project daar niet aan bij...ons niet bellen. 

HET
creatieve team

Portrait Patricia de Koning

Patricia de Koning

Patricia werkt sinds 2021 als grafisch ontwerper bij Duel. Ze is een ijzersterke grafisch ontwerper die ook nog eens goed kan illustreren en animeren. 

patricia@studioduel.nl

Portrait Hederik van der Kolk

Hederik van der Kolk

Hederik is mede-oprichter, grafisch ontwerper en art director bij Duel. Hij heeft een brede kennis van verduurzaming en weet dit te vertalen in krachtige beeldtaal.

hederik@studioduel.nl

Portrait Bas de Koning

Bas de Koning

Bas is mede-oprichter, grafisch ontwerper en concept ontwikkelaar bij Duel. Zijn ontwerpen zijn niet alleen eye candy, maar vertellen ook nog eens een helder en samenhangend verhaal.

 

bas@studioduel.nl 

Portrait Tom Munneke

Tom Munneke

Tom werkt sinds 2018 als grafisch ontwerper bij Duel. Zijn ontwerpen zijn speels typografisch, soms experimenteel en vaak indrukwekkend illustratief. 

tom@studioduel.nl

Bedankt voor de inzending!

Let's meet over Coffee

Met onze strategische know-how en uitgesproken creativiteit helpen we honderden mensen en bedrijven om grote stappen te nemen richting een eerlijke, gezonde en duurzame toekomst. 

 

Heb je een kritische en creatieve mindset nodig? Neem dan contact met ons op!

bottom of page